Monday, June 2, 2014

4-5 June - Two days with Taki Percussion!

--- English version below ---

Γεια σε όλους!

Μετά απο μια πρώτη προσπάθεια να οργανώσουμε κάτι μαζί με Τα κρουστά της Τάκη και το Λευτέρη την προηγούμενη βδομάδα, αποφασίσαμε να κάνουμε άλλο ένα διήμερο μαζί αυτή την Τετάρτη-Πέμπτη, 4 και 5 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής,

Την Τετάρτη 4 Ιούνη στις 21.00 - Βρισκόμαστε στη σχολή κρουστών, Πλαταιών 10 στον Κεραμεικό όπου την πρώτη ώρα θα προβάρουμε μερικά απλά αφρικάνικα τραγούδια και μερικές καινούριες ιδέες (που θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί την Πέμπτη) και μετά θα ακολουθήσει ακουστική συναυλία με ρεμπέτικα/ παραδοσιακά απο την Αθανασύρα, το Σορόπη και τους Ντούντηδες. (πληροφορίες γιαυτά πιο κάτω)

Την Πέμπτη 5 Ιούνη στις 20.30 - Δίνουμε ραντεβού στο Θησείο (έξω, πάνω στην Ερμού και διπλα στην Πειραιώς) όπου τα παιδιά απο τη σχολή κρουστών βγαίνουν για να παίξουν τις Πέμπτες. Σκοπός είναι απλά να τραγουδήσουμε, να παίξουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί. Με την προετοιμασία της Τετάρτης θα έχουμε μάθει κάποια τραγούδια που θα μπορούμε να δείξουμε γρήγορα και σε όποιον είναι εκείνη τη στιγμή μαζί μας, ώστε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

Κάποιες επεξηγήσεις και πληροφορίες. Σκοπός είναι να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, δε χρειάζονται καλές φωνές, μόνο καλή διάθεση! Άν κάποιος έρθει την Τετάρτη και πιστέυει ότι θα αργήσει καλό είναι να στείλετε ένα μεηλ να σας πω πως μπορείτε να μπείτε χωρίς να διακόψουμε την πρόβα/ συναυλία.
Όσο για τη ρεμπετοσυναυλία, η Αθανασία είναι οργανοποιός απο τη Σύρο και ο Σορόπης είναι ενας μπαγλαμάς που μου έφτιαξε. παίζουμε μαζί μουσική και θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη να παίξουμε αμέσως μετά το διήμερο αυτό, οπότε αυτή θα είναι η πρώτη συναυλία του μουσικού μας ταξιδιού.
Οι Ντουντηδες, είναι η γνωστή άγνωστη παρέα που σχετίζεται και με την ηχογράφηση Πέμπτη Βραδάκι στα Κρουστά Της Τάκη και έχει ετοιμάσει και κάποιες καινούριες ρεμπετοιστορίες..

Αυτά λοιπόν, για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνία κτλ στείλτε στο dimitrisathanas@hotmail.com

Αντε και καλές μουσικές!
Δημήτρης

-- English version --

Hi!

This is a post about a two day event that is gonna take place this week.

On Wednesday 4 June 21.00 - We gather in Taki Percussion school, Plataion 10, Kerameikos to rehearse some simple -mostly african- songs to sing together on Thursday. Then we're gonna have an acoustic concert with Athanasira, Soropis and The Duders.

On Thursday 5 June 20.30 - We meet at the end of Ermou street in Thiseio, right next to Peiraios avenue. We join the percussion group, sing, play and dance all together!

For more info in English, just send me an e-mail at dimitrisathanas@hotmail.com

See you :)
Dim